<br />
<b>Warning</b>:  Undefined variable $image in <b>/app/web/wp-content/themes/sophiahemmet-landingpage/modules/workWithUs/hero_work_with_us.php</b> on line <b>32</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/app/web/wp-content/themes/sophiahemmet-landingpage/modules/workWithUs/hero_work_with_us.php</b> on line <b>32</b><br />

Våra medarbetare berättar

På Sophiahemmet arbetar engagerade och kompetenta kollegor  som tillsammans skapar en trevlig, personlig och vänlig atmosfär!

Här får vi utvecklas!

Ida Wigerholt, Administratör Husläkarmottagningen:
– På Sophiahemmet får jag utvecklas tillsammans med ett fint gäng där patienten står i fokus. Vi som jobbar här erbjuds en bra arbetsmiljö, både psykiskt och fysiskt.

Olivia Blidborg, Undersköterska Husläkarmottagningen:
– Här finns en blandning av tradition och nytänkande där jag har fina möjligheter att utvecklas både yrkesmässigt och personligt.

Borta bra med hemma bäst

"Efter åtta år på Sophiahemmet gick jag vidare men längtade snabbt tillbaka till kollegorna, miljön och den goda stämningen."

Mats Carlsson, Serviceelektriker, Fastighetsavdelningen

Stor frihet under ansvar!

Asbed Wanes, Studieadministratör Sophiahemmet Högskola:

– Som medarbetare har jag stor frihet under ansvar. Här sker utvecklingen i snabb takt tack vore professionella och förstående arbetsgivare och medarbetare. Jag har ett flexibelt jobb som gör att jag kan planera mina arbetsuppgifter och utföra dem både på plats och på distans.

– Det bästa med att jobba på Sophiahemmet Högskola är både arbetsuppgifterna och kollegorna. Jag tycker om att jobba i en akademisk miljö mitt i den vackra kungliga nationalstadsparken.

Går med lätta steg till jobbet

"Det är fantastiskt att vara i en miljö som hela tiden utvecklas, där det finns en hunger efter kunskap och där vården är viktig."

Camilla Hamrin, Undersköterska Vårdavdelningen

Här är högt i tak!

Andreas Erlandsson, Specialist i allmänmedicin och verksamhetschef Husläkarmottagningen:

– Vi har en sjukhusledning som vill ha högt i tak där framåtdriv och en positiv anda präglar hela arbetsplatsen. Sophiahemmet är organiserat på ett unikt sätt, där sjukvård, utbildning och forskning integrerar i en vacker och unik miljö.

– Innanför grindarna är Sophiahemmet som en egen värld med god samverkan mellan de egna vårdverksamheterna, Sophiahemmet Högskola och de olika enskilda vårdgivarna.

Vi är del i ett större sammanhang

"Det finns stora möjliheter att utvecklas här på Sophiahemmet. Man kan börja som student och sluta som professor!"

Lena Skoglund, Adjunkt Sophiahemmet Högskola

Rätt arbetsplats för mig!

Mikael Hammarbäck, Drift och servicechef på Fastighetsavdelningen: 

– För mig står Sophiahemmet för kvalitet, tradition och god service. Flera av byggnaderna har funnits i över 100 år och ska tillsammans med vårt arbete på Fastighet stå i många, många år till.

– Jag har varit på flera bra arbetsplatser tidigare, men det som sticker ut på Sophiahemmet är den trevliga atmosfären. Här hjälps alla åt.

Jag älskar mitt jobb

"När jag går till mitt jobb på Sophiahemmet blir jag alltid glad. Det är något med miljön som gör att man bara vill fortsätta att jobba här."

Victoria Jannersten, Leg läkare, specialist i allmänmedicin